skip to Main Content

Så hanterar vi personuppgifter

Envikens Elkraft ek förening värnar om din personliga integritet och eftersträvar en hög nivå av dataskydd. Denna integritetspolicy förklarar hur vi samlar in och använder din personliga information.

Senast uppdaterad: 2023-04-18

Vad är en personuppgift och vad är behandling av personuppgifter?

Personuppgifter är all slags information som direkt eller indirekt kan hänföras till en fysisk person.

Vilka personuppgifter samlar vi in om dig och i vilket syfte?

För att administrera ditt medlemskap och hantera medlemsärenden lagrar vi vissa av dina personuppgifter i vårt medlemsregister. De uppgifter vi har om dig är enbart de du själv lämnat till oss eller som vi samlat in från dig utifrån dina registreringar.

Vi tycker det är viktigt att du tar del av och förstår integritetspolicyn. Vår förhoppning är att du ska känna dig trygg med vår behandling av dina personuppgifter. Du är alltid välkommen att kontakta oss vid eventuella frågor.

Vilka kan vi komma att dela dina personuppgifter med?

I de fall det är nödvändigt delar vi dina personuppgifter till vissa underleverantörer till oss som behandlar information för vår räkning och enligt våra instruktioner. Detta kan gälla: betallösningar, IT-tjänster, distribution av information till dig samt rapportering till myndigheter.

Vilka rättigheter har du över dina uppgifter?

För besökare som lämnat uppgifter om sig på vår webbplats lagrar vi den personliga information de tillhandahåller. Webbadministratörer kan också se och redigera den informationen.

Om du har lämnat uppgifter kan du begära att få de personuppgifter vi har om dig, inklusive alla uppgifter du har lämnat till oss. Du kan också begära att vi raderar alla personuppgifter vi har om dig. Detta inkluderar inte några uppgifter som vi är skyldiga att behålla för administrativa, juridiska eller säkerhetsändamål.

Hur länge sparar vi dina uppgifter?

Om du lämnat uppgifter bevaras dessa och dess metadata på obestämd tid. Detta för att vi ska kunna känna igen och godkänna eventuella uppföljningar automatiskt.

Inbäddat innehåll från andra webbplatser

Artiklar på den här webbplatsen kan innehålla inbäddat innehåll (t.ex. videor, bilder, artiklar, etc.). Inbäddat innehåll från andra webbplatser beter sig på exakt samma sätt som om besökaren har besökt den andra webbplatsen.

Dessa webbplatser kan samla in data om dig, använda cookies, bädda in ytterligare spårning från tredje part och övervaka din interaktion med det inbäddade innehållet, inklusive spårning av din interaktion med det inbäddade innehållet om du har ett konto och är inloggad på den webbplatsen.

Back To Top